מלית חג ההודיה אורכת כ -55 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-12 מנות. בתוספת זו יש 1539 קלוריות , 58 גרם חלבון ו -21 גרם שומן למנה. זה מושלם לחג ההודיה . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם פלפל, פטרוזיליה, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 37% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: מלית לחג ההודיה , מלית לחג ההודיה ומלית לחג ההודיה .
הוראות
1
במחבת גדולה מטגנים בצל וסלרי בחמאה עד לריכוך; להוסיף שום, לבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות מרק עוף או ירקות
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מעבירים לקערה גדולה; מוסיפים את המרק, הפטרוזיליה, המרווה, תיבול העופות, המלח והפלפל. מערבבים בעדינות את קוביות הלחם עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
כף לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה (המנה תהיה מלאה).
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד להשחמה קלה ומחוממת.