מרק איכרים הוא חלב חינם מרק. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 49 קלוריות. מתאים ל-70 מנות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך סלרי, מרק עוף, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו מרק איכרים לאחד, מרק איכרים, ו מרק איכרים שעורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא הראשון 6 מרכיבים 4 פחיות מרק עוף לרתיחה בסיר; להפחית את החום, ומבשלים 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיף מרק שנותר, סלט כרוב, ושאר החומרים; ומבשלים 30 דקות או עד ירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3
הסר וזרוק עלה דפנה. (להקפיא שאריות מרק עד 1 חודש.)