סלט בטטה במרינדה דורש בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 2 גרם חלבון , 1 גרם שומן ובסך הכל 109 קלוריות . מתאים ל-16 ומחירו 56 סנט למנה מנות. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . אם יש לכם עלי דפנה, פלפל, דבש וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו . זה עובד היטב כתוספת. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 48% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט בטטה במרינדה מדהים , ירכי עוף במרינדה עם בטטה , וירכי עוף במרינדה של לינזי פרייר עם בטטה .
הוראות
1
מניחים בטטות בסיר גדול או בתנור הולנדי; מכסים במים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 20-23 דקות או רק עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
תפוחים קלופים ובעלי ליבה, חתוכים לקוביות של 1/2 אינץ', או 12 אונקיות רסק תפוחים לא ממותק
עגבנייה רומא זרועה וחתוכה לקוביות, לקישוט, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פלפל קובה, קצוץ או פרוס דק
אבקת ג'לטין ליים
2
לנקז; מצננים מעט ומקלפים.
3
בינתיים, בצנצנת עם מכסה הדוק, משלבים את תשעת המרכיבים הבאים; נער היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
4
חותכים תפוחי אדמה לשניים לאורכם. בקערה גדולה, פורסים חצאי תפוחי אדמה ל-1/4 אינץ'. פרוסות.