קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות9
ציון בריאות4
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלסה מנגו ואבוקדו עם בייקון חריף

סלסה מנגו ואבוקדו עם בייקון חריף
סלסה מנגו ואבוקדו עם בייקון חריף עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-9 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 272 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. אם יש לך בצל, פלפל טחון, בייקון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סלסה מנגו ואבוקדו עם בייקון חריף, ירכיים עוף בגריל ג'ינג'ר חריף עם סלסה אבוקדו מנגו, ו עוף חריף ואורז Plantain עם סלסה מנגו-אבוקדו (זוכה אתגר!) (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום 218°. גיליון עוגיות קו עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
2
סדר פרוסות בייקון על סדין עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מפזרים פפריקה, אבקת צ ' ילי ופלפל אדום משני צידי כל פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
פלפל אדוםפלפל אדום
פפריקהפפריקה
4
אופים במרכז התנור 15 דקות. להפריש להתקרר ולהקים. כאשר מגניב, קוצצים בייקון לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בקערה בינונית, מערבבים יחד בייקון קצוץ, אבוקדו, מנגו, בצל וצ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדואבוקדו
בייקוןבייקון
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
מנגומנגו
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים מיץ ליים; לזרוק בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
7
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר כדי למזג טעמים.
8
מגישים עם צ ' יפס טורטייה. לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס טורטייהצ ' יפס טורטייה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא WindRacer נהר רוסי פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
ניחוחות יפים של sassafras, מוקה ווש שחור להפגין את האישיות הייחודית, נועזת של עמק הנהר הרוסי. טעמים ברורים של פירות brambly, אלון מתוק ופלפל לבן להוביל יין רחב ומאוזן עם חומציות מזון ידידותי. הימים החמים, שטופי השמש והלילות הערפיליים הקרים של הנהר הרוסי הם אופטימליים עבור פינו נואר-היינות בעלי מרקם ומשקל רב מבלי להיות מוגזמים או לאבד את חומציותם הטבעית. ניחוחות וטעמים עמוקים, כהים קלאסיים הנהר הרוסי ידוע לזרוח דרך היין הזה.