סלסה מנגו ואבוקדו עם בייקון חריף עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-9 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 272 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. אם יש לך בצל, פלפל טחון, בייקון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סלסה מנגו ואבוקדו עם בייקון חריף, ירכיים עוף בגריל ג'ינג'ר חריף עם סלסה אבוקדו מנגו, ו עוף חריף ואורז Plantain עם סלסה מנגו-אבוקדו (זוכה אתגר!) (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום 218°. גיליון עוגיות קו עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
תנור
2
סדר פרוסות בייקון על סדין עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
מפזרים פפריקה, אבקת צ ' ילי ופלפל אדום משני צידי כל פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' ילי
פלפל אדום
פפריקה
4
אופים במרכז התנור 15 דקות. להפריש להתקרר ולהקים. כאשר מגניב, קוצצים בייקון לחתיכות קטנות.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא WindRacer נהר רוסי פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.