פסטה עוף פרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל עוף פרמזן פסטן. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 42 קלוריות. מתאים ל-40 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם חזה עוף, פירורי לחם, עלי אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו פסטה עוף בפרמזן, פסטה עוף פרמזן, ו עוף פרמזן ופסטה (מתכונים דומים).
הוראות
לטבול את העוף בחלבון ביצה, ואז בפירורי לחם, הופך פרווה שווה בשני הצדדים של כל שד.
מקום במחבת 13x9 אינץ ' ריסס עם ספריי בישול.
אופים 20 עד 25 דקות. או עד עוף נעשה (165F). למעלה עם 2 כוסות רוטב, גבינות ואורגנו.
אופים 5 דקות. או עד מוצרלה נמס. בינתיים, הרוטב נשאר חם.
לזרוק ספגטי ברוטב; מקום על צלחת. למעלה עם עוף.