קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות9
ציון בריאות32
מגזין

אפיית ספגטי פלורנטין

אפיית ספגטי פלורנטין
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את אפיית ספגטי פלורנטין. מתאים ל-9 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 26 גרם חלבון , 24 גרם שומן , ובסך הכל 439 קלוריות . , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו פלפל, רוטב ספגטי, תרד ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . עם ציון של 58% , המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: ספגטי פלורנטין , ספגטי פלורנטין עוף וספגטי פלורנטין עוף צלוי ועגבניות פסטו .

הוראות

1
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה. בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים נקניק ובצל על אש בינונית עד שהנקניק כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות פלפל2 כפיות פלפל
תפוחי אדמה אדומים, חתוכים לרבעיםתפוחי אדמה אדומים, חתוכים לרבעים
חבילה אחת (6 אונקיות) גבינת מוצרלה פרוסה או מגוררתחבילה אחת (6 אונקיות) גבינת מוצרלה פרוסה או מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות1 פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות
2
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות לחם תירס בן יום, מפורר4 כוסות לחם תירס בן יום, מפורר
3
לנקז. מערבבים פנימה רוטב ספגטי ופטריות. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 15 דקות או עד שהם מתחממים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
בלוק גבינת קולביבלוק גבינת קולבי
4
מסננים את הפסטה. מערבבים בקערה גדולה את הביצה, הקוטג', התרד, גבינת הפרמזן, המלח והפלפל המתובל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנת לסלט איטלקי או פרמזןרוטב שמנת לסלט איטלקי או פרמזן
בלוק גבינת קולביבלוק גבינת קולבי
אבקת ג'לטין לייםאבקת ג'לטין ליים
2 אונקיות גבינת מוצרלה טרייה, חתוכה לקוביות2 אונקיות גבינת מוצרלה טרייה, חתוכה לקוביות
חבילה אחת (6 אונקיות) גבינת מוצרלה פרוסה או מגוררתחבילה אחת (6 אונקיות) גבינת מוצרלה פרוסה או מגוררת
1/2 פאונד פרוס, חתוך מעדניות עבה או חזה הודו רוטיסרי, קצוץ1/2 פאונד פרוס, חתוך מעדניות עבה או חזה הודו רוטיסרי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קרקרים חטיפי שומשום כתושיםקרקרים חטיפי שומשום כתושים
5
מורחים 1 כוס תערובת נקניקיות ב-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה. מעל ספגטי ושארית תערובת הנקניק.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
2 כפיות פלפל2 כפיות פלפל
צ'אטני בכל טעםצ'אטני בכל טעם
ציוד שתשתמש בו
צבע מאכל משחת אדום, כחול, חום ושחורצבע מאכל משחת אדום, כחול, חום ושחור
6
שכבה עם תערובת תרד וגבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
2 אונקיות גבינת מוצרלה טרייה, חתוכה לקוביות2 אונקיות גבינת מוצרלה טרייה, חתוכה לקוביות
7
מכסים ואופים ב-375 מעלות למשך 45 דקות. לגלות; אופים 15 דקות יותר או עד שהן משחימות קלות ומחוממות.
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכרייה (4 אינץ'/10 ס"מ באורך)מקלות סוכרייה (4 אינץ'/10 ס"מ באורך)
8
מניחים לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.