קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות17
מגזין

ארוחת ערב הערב: פסטה מפולפלת עם ביצה עלומה

ארוחת ערב הערב: פסטה מפולפלת עם ביצה עלומה
ארוחת ערב הערב: פסטה מפולפלת עם ביצה עלומה עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 852 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 85 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך parmigiano-רג'יאנו, פלפל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: פסטה מפולפלת קרבונרה עם ביצה עלומה, ארוחת ערב: פסטה קרבונרה עם כרישה, ו ארוחת ערב: פסטה קרבונרה עם ריקוטה.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה. כמו כן, למלא סיר בגודל בינוני באמצע הדרך עם מים, במקום מעל חום בינוני, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך כדי לשמור על רתיחה חשופה, ולהוסיף את החומץ הלבן.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
בינתיים, למקם בייקון במחבת nonstick 10 אינץ ' להגדיר על חום בינוני. מבשלים בייקון, ערבוב מדי פעם, עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מסננים את הבייקון הקצוץ על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
יוצקים את כל אבל 4 כפיות של שומן בייקון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
5
מוסיפים פסטה לסיר של מים רותחים. לבשל על פי ההוראות בצד של התיבה עד אל דנטה. להזמין 2/3 כוס מים פסטה, ולאחר מכן לנקז פסטה במסננת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
הוסף חמאה למחבת nonstick ולהפוך את החום בינוני גבוה. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים פסטה, גבינה, פלפל שחור ומי הפסטה. לבשל, לזרוק מדי פעם עם זוג מלקחיים 12 אינץ', עד הרוטב התעבה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
בעוד הפסטה מתבשלת, בזהירות להחליק את הביצים לתוך הסיר בגודל בינוני. מבשלים בעדינות רבה עד הלבנים יש להגדיר, כשלוש דקות. בזהירות להסיר ביצים עם כף מחורץ לנקז על מגבות נייר. לקבלת הוראות מפורטות יותר, בצע את הכיוונים הגדולים האלה על ציד בלתי חוקי ביצה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מחלקים את הפסטה בין שתי קערות. מעל כל אחד עם ביצה עלומה. מתבלים במלח ועוד פלפל שחור לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
ביצה עלומהביצה עלומה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)