קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות10
מגזין

כדורי ריזוטו מרגריטה

כדורי ריזוטו מרגריטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כדורי ריזוטו מרגריטה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 132 גרם של שומן, וסך הכל 1368 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-153 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שמן זית, מלאי ירקות, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו Arancini / כדורי ריזוטו מטוגנים, כדורי ריזוטו עם רוטב גבינה אסיאגו, ו ריזוטו גרגיר הנחלים עם סקמפי וסקלופס-ריזוטו aux langoustines, קרסון et coquille סנט ז'אק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר כבד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיף את הבצל, כיסוי וזיעה עד רך. במחבת אחרת, לערבב את passata ואת המניה, להתחמם על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פאסאטהפאסאטה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את השום לבצל, מבשלים 30 שניות, ואז מוסיפים את האורז ומערבבים את המעיל בשמן. להגביר את החום, לשפוך את היין ולתת לו להתבשל עד נספג. שמירה על המחבת על חום בינוני, להתחיל להוסיף את תערובת עגבניות לאורז מצקת בכל פעם, לתת את האורז לספוג את רוב הנוזל לאחר כל תוספת. המשך ערבוב כמו שאתה הולך, הוספת נוזל עד האורז הוא אל דנטה ייתכן שלא צריך את כל הנוזל. אתה לא רוצה שזה יהיה רטוב כמו ריזוטו רגיל, אז להמשיך לבשל עד כף העץ שלך יכול לעמוד בו. כבה את החום, מערבבים דרך פרמזן, חמאה ובזיליקום, ולאחר מכן לכסות 5 דקות. עונה טיפ על מגש להתקרר לחלוטין, ואז להירגע עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
לעצב את הריזוטו לתוך 12 כדורים גדולים. לעשות חור במרכז עם האצבע שלך ודברים בחתיכת מוצרלה, ואז לעצב מחדש לכדור. עכשיו להתחיל קו ייצור קטן, טובל את הכדורים בקמח, ואז הביצה ציפוי עם פירורי הלחם ואז צמרמורת במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מחממים את השמן ל-160C בסיר עמוק גדול ומחממים את התנור ל-180c / 160 מאוורר / גז
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מטגנים עמוק את כדורי הריזוטו עבור 8-10 דקות youll צריך לעשות את זה בקבוצות.
7
מסננים על נייר המטבח, ולאחר מכן להעביר למגש פופ בתנור במשך 6-8 דקות כדי לוודא המוצרלה נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
מפזרים מלח, ואז להשאיר להתקרר במשך כמה רגעים לפני תוחב.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
מגישים עם כמה רקטות לבושות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לריזוטו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין