קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

סטייק חצאית במרינדה בוריטוס

סטייק חצאית במרינדה בוריטוס
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו בוריטוס סטייק חצאית במרינדה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -26 גרם חלבון , 46 גרם שומן ובסך הכל 619 קלוריות . , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 8. זה יהיה להיט באירוע יום האהבה שלך. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לך פתיתי פלפל, סטייק חצאית, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות . מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 45% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון סטייק חצאית במרינדה בוריטוס , סטייק חצאיות במרינדה וסטייק חצאיות במרינדה ליים .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מוסיפים את גרגרי הפלפל השחור, גרגרי הפלפל הלבן, זרעי הכוסברה ופתיתי הפלפלים למחבת על אש בינונית. צולים עד שהם מתחילים להריח ארומטי, בערך 1 עד 2 דקות. מרסקים אותם במכתש ועלי, או מוציאים אותם לקרש חיתוך ומועכים אותם עם תחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
פלפל לבןפלפל לבן
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
קרש חיתוךקרש חיתוך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את הסוכר והמלח ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מצפים צד אחד של כל נתח סטייק בשכבה מועטה של תערובת פלפל. הפוך אותם בצד השני וחזור.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
5
שים את הסטייק על תבנית אפייה או כלי חרס. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך שעה עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים
6
שמים את פרוסות הבצל בקערת זכוכית ומשוך אותן בעדינות בעזרת האצבעות עד שיהיו לך הרבה עיגולים אישיים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים את חומץ היין האדום והסוכר. השתמש באצבעותיך כדי לצפות את הבצלים בחומץ. לוחצים אותם לקערה ומכסים בניילון נצמד. מניחים בצד למרינדה עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מחממים 2 מחבתות ברזל יצוק גדולות מספיק כדי להחזיק את הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
9
מוסיפים 2 כפות מהשמן לכל מחבת. כשהשמן מתחיל לעשן קלות, מתבלים את הסטייק קלות במלח והשתמשו במלקחיים מתכת כדי לשים בזהירות את הסטייקים בשמן החם. מבשלים על אש גבוהה, 2 עד 3 דקות, בצד הראשון. אם הסטייק הופך שחום יתר על המידה, מנמיכים מעט את האש תוך כדי הבישול. הופכים את הסטייק על הצד השני ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מוציאים את הסטייק ומניחים לו "לנוח" על משטח ישר, 10 דקות. נגב את המחבתות והשתמש בהן כדי לחמם את הטורטיות, אחת בכל פעם, על אש נמוכה. לחילופין, "חרכו" את הטורטיות לכמה שניות על להבה גלויה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
11
בקערה קטנה מערבבים את עגבניות השרי עם מיץ מ-1/2 ליים, מלח לפי הטעם ועלי הכוסברה הקטופים. מערבבים לתערובת וטועמים לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מחממים את התנור ל-250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
13
פורסים את הסטייק, כנגד הדגן, לפרוסות דקות. שים טורטייה על משטח שטוח. מסדרים חלק מהבשר, תערובת העגבניות, הגבינה והבצל הכבוש בקו אחיד במרכז הטורטייה. זכרו שהבוריטוס הכי טעימים הם כאלה שיש בהם שילוב של כל הטעמים השונים במילויים בכל ביס. מקפלים את הקצוות למרכז ומגלגלים אותו, לוחצים תוך כדי גלגלים כדי לשמור על צורתו. שמור אותו חם על צלחת בתנור שלם אתה מגלגל את האחרים.
מרכיבים שתצטרך
בצל כבושבצל כבוש
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
14
מוציאים את הבוריטוס מהתנור ומגישים מיד.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

בוריטו בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא גם זיווג בטוח. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פינו נואר ויליאמס סליאם עמק הנהר הרוסי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-110 דולר.
ויליאמס סליאם עמק הנהר הרוסי פינו נואר
ויליאמס סליאם עמק הנהר הרוסי פינו נואר
נראה כי ניחוחות דובדבן אדום, תות שדה וניחוחות עלי ורדים דהויים שרים ברשימה העליונה בהצעה המפתה הזו. רמזים של שורש סלק, עשבי תיבול יבשים ותבליני עץ מציעים כמה תווי בס להשלמת הסוויטה התזמורתית הנהדרת הזו. עם אוויר, הניחוחות מתעצמים עם תווים של דובדבן מורלו. החך צפוף מאוד בכניסה עם פס חזק של מינרליות עד לסיום. הטאנינים בעלי גרגירים עדינים במיוחד ומזכירים תה ציילון. הפינו נואר של עמק הנהר הרוסי 2015 הוא קלאסי, ומדגיש את האלגנטיות והעוצמה של אזור גידול נהדר באמת. הפינו נואר עבור תערובת זו נלקח בעיקר מכרם דרייק אסטייט שלנו, ומ-Williams Selyem Estate Vineyard.