קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

סטייק עם סלסה הדרים

סטייק עם סלסה הדרים
סטייק עם הדר סלסן הוא מתכון ללא גלוטן וללא חלב עם 6 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 211 קלוריות, 28 גרם חלבון ו-4 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם פלפל ג'לפנו, בצל ירוק, קליפת ליים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האהבה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 55%. הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סטייק ברזל שטוח עם סלסת הדרים, סלסת הדרים וסלסת הדרים.

הוראות

1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את ששת המרכיבים הראשונים; להוסיף בשר בקר. אוטמים ומעבירים למקרר לשעתיים או ללילה, הופכים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
מסננים וזורקים את המרינדה. צולים או גריל סטייק, ללא כיסוי, על אש בינונית במשך 4-6 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°) .
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
מערבבים את מרכיבי הסלסה בקערה.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
4
חותכים סטייק על פני התבואה לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
5
מגישים עם סלסה.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)

מרכיבים

680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סטייק סינטה בקר העליון (בערך 1 אינץ ' עבה)סטייק סינטה בקר העליון (בערך 1 אינץ ' עבה)2(חוֹרֶף)אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כוסברה טריה טריהכוסברה טריה טריה1שן שום, טחוןשן שום, טחון25אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל ירוק קצוץבצל ירוק קצוץ11 קילו קישואים,פלפל חלפיניו טחוןפלפל חלפיניו טחון2(חוֹרֶף)chopped lemonchopped lemon11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.קליפת לימון מגוררתקליפת לימון מגוררת1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)chopped limechopped lime3(חוֹרֶף)1 תות, קלוף1 תות, קלוף11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.קליפת ליים מגוררתקליפת ליים מגוררת2navel oranges, peeled, sectioned and choppednavel oranges, peeled, sectioned and chopped2(חוֹרֶף)1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.רוטב פלפל חריףרוטב פלפל חריף2(חוֹרֶף)1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1166 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

סטייק בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין מרלין מרלו. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-50 דולר.
יין מרלין מרלו
יין מרלין מרלו
צבע היינות נופך עז והניחוחות המורכבים של אוכמניות, אניס ואלון קלוי פועלים כולם בהרמוניה עבור יין ראוי למורשתו. אלכוהול מתון, טעמי פירות רכים וסיומת מתמשכת הופכים את היין הזה לבן לוויה נהדר עם אוכל של מטבחים רבים.