פצצת שוקולד-דובדבנים אלסקה
המתכון שוקולד דובדבנים פצצה אלסקה יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 4 שעות ו-20 דקות. זה מנות ראשונות יש 315 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . אם יש לכם חלבונים ביצה, בראוניז אגוז שוקולד צ'יפס עגול, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סוכריית שוקולד פצצת ג'י, שוקולד חמאת בוטנים שומן פצצה, ו שוקולד תפוז bombe אלסקה עם רוטב שוקולד חם.
הוראות
קו קטן, עגול תחתית, 8 אינץ נירוסטה קערה עם ניילון נצמד, לתת לו לתלות על הצדדים. כפית את הגלידה לתוך הקערה מוכנה, לחיצה אותו כמו שאתה הולך. להחליק את פני השטח של הגלידה עם מרית גומי. למעלה הגלידה עם בראוני עגול, החלק התחתון של הצד בראוני למעלה. תביא את עטיפת הפלסטיק מעל הבראוני, עוטף את כל זה בחוזקה. להקפיא במשך 4 שעות או לילה עד מוצק.
בקערת ערבוב גדולה, להכות חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי עד קצף.
מוסיפים את הקרם של טרטר ומכים עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להכות את הסוכר עד מרנג הוא נוקשה ומבריק.
מעבירים את המקצפת לשקית צנרת גדולה המצוידת בקצה כוכב גדול.
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
הסר את הפצצה מהמקפיא, פתח את החלק התחתון, והתברר על מתכת או צלחת הגשה חסינת חום אחרת. לקלף את עטיפת הפלסטיק מהגלידה. כוכבי צינור של מרנג בכל רחבי הפצצה, מכסה אותו לחלוטין איטום אותו כל הדרך עד קצה הצלחת.
אופים את הפצצה בתנור במשך 2 עד 3 דקות עד שהוא מתחיל חום.
מוציאים מהתנור ושופכים בעדינות את הברנדי על כל הפצצה. להצית את הברנדי עם משחק מטבח ארוך ולתת לשרוף עד הלהבה שוככת.
כאשר הלהבות לדעוך, לחתוך טריזים ולשרת באופן מיידי.