קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מטבחיםמקסיקני
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פצצת שוקולד-דובדבנים אלסקה

פצצת שוקולד-דובדבנים אלסקה
המתכון שוקולד דובדבנים פצצה אלסקה יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 4 שעות ו-20 דקות. זה מנות ראשונות יש 315 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . אם יש לכם חלבונים ביצה, בראוניז אגוז שוקולד צ'יפס עגול, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סוכריית שוקולד פצצת ג'י, שוקולד חמאת בוטנים שומן פצצה, ו שוקולד תפוז bombe אלסקה עם רוטב שוקולד חם.

הוראות

1
קו קטן, עגול תחתית, 8 אינץ נירוסטה קערה עם ניילון נצמד, לתת לו לתלות על הצדדים. כפית את הגלידה לתוך הקערה מוכנה, לחיצה אותו כמו שאתה הולך. להחליק את פני השטח של הגלידה עם מרית גומי. למעלה הגלידה עם בראוני עגול, החלק התחתון של הצד בראוני למעלה. תביא את עטיפת הפלסטיק מעל הבראוני, עוטף את כל זה בחוזקה. להקפיא במשך 4 שעות או לילה עד מוצק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
בקערת ערבוב גדולה, להכות חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכרבערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
מיונז, לכריכהמיונז, לכריכה
3
מוסיפים את הקרם של טרטר ומכים עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להכות את הסוכר עד מרנג הוא נוקשה ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
מעבירים את המקצפת לשקית צנרת גדולה המצוידת בקצה כוכב גדול.
5
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
הסר את הפצצה מהמקפיא, פתח את החלק התחתון, והתברר על מתכת או צלחת הגשה חסינת חום אחרת. לקלף את עטיפת הפלסטיק מהגלידה. כוכבי צינור של מרנג בכל רחבי הפצצה, מכסה אותו לחלוטין איטום אותו כל הדרך עד קצה הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים
7
אופים את הפצצה בתנור במשך 2 עד 3 דקות עד שהוא מתחיל חום.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
מוציאים מהתנור ושופכים בעדינות את הברנדי על כל הפצצה. להצית את הברנדי עם משחק מטבח ארוך ולתת לשרוף עד הלהבה שוככת.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
כאשר הלהבות לדעוך, לחתוך טריזים ולשרת באופן מיידי.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאפשר לנסות הוא ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר
ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר
2016 פידלסטיקס כרם פינו נואר מציג תכונות סגולות ואוכמניות, יחד עם כדור הארץ, רמזים של תה שחור וגימור מעושן ארוך.טבעוני