קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קציצות בשר יפניות טעים

קציצות בשר יפניות טעים
. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 40%. נסו קורוקה (קציצות בשר ותפוחי אדמה יפניות), Korroke עם רוטב Tonkatsu (קציצות תפוחי אדמה יפניות עם Eas, ו Sukiyaki (סיר חם בשר יפני) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים תפוחי אדמה לסיר גדול של מים מלוחים, ומביאים לרתיחה; מבשלים עד למכרז, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מסננים, יוצקים תפוחי אדמה לקערה גדולה. מערבבים בחמאה, ומחית עם מזלג או מחית תפוחי אדמה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
קערהקערה
3
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים בצל, ומבשלים עד רך. מערבבים ברוטב בקר וסויה. מבשלים, ערבוב ברציפות, עד בשר משחימים וכל הנוזל הוא התאדה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויהרוטב סויה
בצלבצל
בקרבקר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מערבבים בשר בקר ובצל עם תפוחי אדמה, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצלבצל
בקרבקר
5
מחממים 1/2 כוס שמן במחבת עמוקה או ווק מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
ווקווק
6
בצורת תערובת תפוחי אדמה ובשר לתוך 10 כדורים בגודל דומה, ו להשתטח לקציצות. מחפר קציצות בקמח. ואז לטבול ביצה, מעיל עם פירורי לחם panko. בזהירות למקם קציצות לתוך שמן, ומטגנים עד חום זהוב בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פאנקו.פאנקו.
תפוח אדמהתפוח אדמה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בקרבקר
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצותצנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הלובנזי צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.