. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 40%. נסו קורוקה (קציצות בשר ותפוחי אדמה יפניות), Korroke עם רוטב Tonkatsu (קציצות תפוחי אדמה יפניות עם Eas, ו Sukiyaki (סיר חם בשר יפני) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים תפוחי אדמה לסיר גדול של מים מלוחים, ומביאים לרתיחה; מבשלים עד למכרז, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מסננים, יוצקים תפוחי אדמה לקערה גדולה. מערבבים בחמאה, ומחית עם מזלג או מחית תפוחי אדמה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
קערה
3
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים בצל, ומבשלים עד רך. מערבבים ברוטב בקר וסויה. מבשלים, ערבוב ברציפות, עד בשר משחימים וכל הנוזל הוא התאדה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה
בצל
בקר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מערבבים בשר בקר ובצל עם תפוחי אדמה, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
בצל
בקר
5
מחממים 1/2 כוס שמן במחבת עמוקה או ווק מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
ווק
6
בצורת תערובת תפוחי אדמה ובשר לתוך 10 כדורים בגודל דומה, ו להשתטח לקציצות. מחפר קציצות בקמח. ואז לטבול ביצה, מעיל עם פירורי לחם panko. בזהירות למקם קציצות לתוך שמן, ומטגנים עד חום זהוב בכל צד.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הלובנזי צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.