קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

שעועית לבנה מזרח תיכונית

שעועית לבנה מזרח תיכונית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שעועית לבנה המזרח התיכון. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 135 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם רוטב פימנטו, בצל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של מזון המזרח התיכון. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 65%. נסו אורז מזרח תיכוני עם שעועית שחורה וחומוס, שעועית ירוקה מתובלת במזרח התיכון עם שמן זית ועגבניות (loubieh bil Zayt), ו פיצה מזרח תיכונית (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר איטי לשלב את השעועית, רסק עגבניות, רוטב פימנטו, שום, בצל, כמון, מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
12 חבילות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת12 חבילות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
מערבבים עד השעועית מצופה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
3
יוצקים במרק בשר, וממלאים עם מספיק מים כדי לכסות לחלוטין את השעועית.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
מכסים, ומבשלים על גבוה במשך 6 שעות, או עד השעועית הם מכרז והנוזל מעובה. זה לא צריך להיות רך.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה