אם יש לכם צנוניות, פלפל, אננס במיץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. מתכונים דומים: הליבוט צלוי עם סלסה אננס-jicama, דג סנדל צלוי (כל כך קל!), ו דג סנדל צרפתי צלוי.
הוראות
1
מניחים דגים על מתלה של מחבת מטאטא מצופה תרסיס חמאה. מעיל דגים עם תרסיס חמאה; מפזרים לימון עשב תיבול ומלח.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול בטעם חמאה
תיבול
לימון
דגים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילר
2
דג מטגן 5 1/2 אינץ ' מחום 8 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
דגים
3
בעוד דגים מטגנים, לשלב אננס ומרכיבים שנותרו. למעלה כל פילה עם 1/4 כוס סלסה אננס.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.