קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות23
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק כרובית קר עם בייקון וקרוטונים

מרק כרובית קר עם בייקון וקרוטונים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק כרובית קר עם בייקון קרוטונים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 70 גרם של שומן, וסך הכל 930 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שמן זית, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו קריספי להחליק עם כרובית, בייקון, צלפים, קרוטונים, כרובית קצוץ סלט עם קרוטונים וחתיכות בייקון, ו מרק כרובית עם קרוטונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור קרוטונים: למקם מתלה במרכז התנור ולחמם מראש את התנור ל 400 מעלות F. מסדרים את קוביות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
טפטוף עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4
מפזרים את הקורנית למעלה ומתבלים עם מלח ופלפל אם משתמשים. לזרוק עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
אופים עד זהב פריך, 10 עד 12 דקות. להפריש להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
עבור בייקון: על תבנית אפייה אחרת, לסדר את הבייקון בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
אופים עד השחמה פריך, 15 עד 17 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
ניקוז על מגבות נייר. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקצוץ לחתיכות 1/2 אינץ ' ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
9
למרק: בסיר גדול או בתנור הולנדי, להמיס את החמאה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מוסיפים את הסלרי, שאלוט, 1 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית, ומבשלים עד רך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
11
מוסיפים את השום ומבשלים עד ארומטי, על 30 שניות. מערבבים במרק העוף, קורנית וכרובית. מביאים את התערובת לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה, לכסות ולבשל עד הירקות מכרזים, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
12
בקבוצות, מחית את המרק במעבד מזון עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל. לקרר את המרק לטמפרטורת החדר, ואז לקרר עד מוכן לשרת, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
13
מצקת את המרק הצונן לתוך קערות ומקשטים עם קרוטונים ובייקון.
מרכיבים שתצטרך
מרק צונןמרק צונן
קרוטוניםקרוטונים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
מצקתמצקת
14
הערה של קוק: המרק יכול גם להיות מעורבב באמצעות בלנדר טבילה.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה