תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק כרובית קר עם בייקון קרוטונים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 70 גרם של שומן, וסך הכל 930 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שמן זית, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו קריספי להחליק עם כרובית, בייקון, צלפים, קרוטונים, כרובית קצוץ סלט עם קרוטונים וחתיכות בייקון, ו מרק כרובית עם קרוטונים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור קרוטונים: למקם מתלה במרכז התנור ולחמם מראש את התנור ל 400 מעלות F. מסדרים את קוביות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
טפטוף עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4
מפזרים את הקורנית למעלה ומתבלים עם מלח ופלפל אם משתמשים. לזרוק עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כוסות שיני שום
5
אופים עד זהב פריך, 10 עד 12 דקות. להפריש להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
עבור בייקון: על תבנית אפייה אחרת, לסדר את הבייקון בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
אופים עד השחמה פריך, 15 עד 17 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
ניקוז על מגבות נייר. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקצוץ לחתיכות 1/2 אינץ ' ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
9
למרק: בסיר גדול או בתנור הולנדי, להמיס את החמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הסלרי, שאלוט, 1 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית, ומבשלים עד רך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
צרור סלרי, פרוס (בערך
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
11
מוסיפים את השום ומבשלים עד ארומטי, על 30 שניות. מערבבים במרק העוף, קורנית וכרובית. מביאים את התערובת לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה, לכסות ולבשל עד הירקות מכרזים, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
קרקרים מחיטה מלאה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום
12
בקבוצות, מחית את המרק במעבד מזון עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל. לקרר את המרק לטמפרטורת החדר, ואז לקרר עד מוכן לשרת, לפחות 2 שעות.