לחמניות אטריות וייטנאמיות
לחמניות אטריות וייטנאמיות יכולות להיות רק ויאטנמית מתכון שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 1014 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו רוטב בוטנים, עלי כוסברה, בצל מטוגן צרפתי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. נסו מרק בקר-אטריות וייטנאמי עם ירקות אסייתיים, בסדר וייטנאמי / יפני, סלט אטריות וייטנאמי, ו קערת אטריות וייטנאמית (מתכונים דומים).
הוראות
מכניסים אטריות לקערה גדולה ומכסים במים רותחים בלבד.
תנו לאטריות לשבת עד שהן רכות, 5 עד 8 דקות.
בינתיים חותכים מלפפון וגזר ל -4 אינץ'. אורכים ולאחר מכן לתוך גפרורים, באמצעות מנדולינה* או אחרים כף יד מבצע, להניב 1/2 כוס גפרורים של כל (או לחתוך מלפפון לתוך גפרורים עם סכין גס לגרוס גזר).
מסננים אטריות ושוטפים במים קרים.
מורחים אטריות על תבנית מרופדת במגבת מטבח. פט יבש.
מחלקים אטריות ל -2 "בולי עץ" ארוכים, ואז חותכים במספריים לסך הכל 10 מנות שוות.
הניחו את כל המרכיבים למעט רוטב השומשום ליד משטח עבודה.
יוצקים מי ברז חמים מאוד לקערה רדודה גדולה כמו צלחת פאי. שקעו עטיפת נייר אורז 1 עד שהיא לחה ומתרככת מעט אך לא גמישה לחלוטין (היא תמשיך להתרכך תוך כדי עבודה איתה).
הניחו עטיפה על משטח העבודה והניחו 1/2 עלה חסה במרכז. תל 1 מנה של אטריות על חסה ואחריו כעשירית של מלפפון, גזר, פרוסות תפוח; 3 עלי נענע; 4 עלי כוסברה; ומפזרים בצל. מסדרים מרכיבים למלבן בערך 4 אינץ'. ארוך. מקפלים נייר על קצוות קצרים של מילוי, ואז מגלגלים היטב מצד ארוך. חזור על הפעולה להכנת הלחמניות שנותרו.
יין מומלץ: Gewurztraminer, Chenin Blanc, ריזלינג
גוורצטרמינר, שנין בלאן וריזלינג הם אפשרויות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא.
ניחוחות ריחניים של פרחים לבנים, קלמנטין ופלפל אנגלי פורצים מהכוס ואחריהם טעמים עסיסיים של אגס אסייתי, ליים, גויאבה ופסיפלורה מתובלים בכוסברה. את עגול, קטיפה חיך הוא מודגש עם בעדינות ארוג מינרלים הערות ופריך חומציות מוביל לתוך ארוך, תוסס גימור. בהיר ורענן להפליא בצעירותו, הגווורצטרמינר הקלאסי והיבש הזה ימשיך לפתח מורכבות עד חמש עשרה שנה מבציר.
Fragrant aromas of white flowers, clementine and allspice burst from the glass followed by luscious flavors of Asian pear, lime, guava and passion fruit spiced with coriander. The round, plush palate is accentuated with delicately woven mineral notes and crisp acidity leading into to a long, vibrant finish. Wonderfully bright and fresh in its youth, this classic, dry Gewürztraminer will continue to develop complexity up to fifteen years from vintage.